Anden sejr til Vikingerne

dato

Nyheden er fra Sønderborg Floorball Club

Vi tog til Haderslev onsdag aften for at spille en udsat kamp fra tidligere i måneden. Halvdelen af truppen kom til stede 15 minutter før kampstart, og man kunne se det i første periode. Haderslev pressede os i starten og vi fik ikke vores spil til at køre. Vi vandt alligevel perioden 1-0. Mål scoret af Marcus.

Anden periode var klart vikingernes, selv om Haderslev fik udlignet allerede efter 1 minut. Vi var spillestyrende og Haderslev blev presset ned til egen banehalvdel. Vi skulle dog vente til 16. minut, før den næste scoring kom. Arnold kastede bolden til J-P, som skød bolden i nettet via en Haderslev spiller. Efter 1 minut bragte Marcus os 3-1 foran, som også var stilling efter 2.periode.

Vi startede 3.periode rigtig godt med to mål af vores nye bomber J-P. Kampen var afgjort, troede vi. Haderslev satsede, med at presse vores forsvar, og det gav masse plads til vores angriber oppe foran. Trods mange kæmpe chancer, fik vi ikke scoret mere, og pludseligt havde værterne scoret 3 mål på 5 minutter. I sidste sekunder var de også tæt på at udligne, men 3 point rejste alligevel i Sønderborg.

Målscorer: J-P Nurmi 3+0, Marcus Byrgesen 2+0, Tinus Byrgesen 0+1, Arnold Osmundsen 0+1, Petteri Nevalainen 0+1

Udvisninger: Tinus Byrgesen 2min

Kilde: Sønderborg Floorball Club