Knights på røvertogt i Sønderborg

dato

Nyheden er fra Sønderborg Floorball Club

Sønderborg og Gørding har tidligere spillet mange spændende kampe i 3. division, og dagens kamp var igen en af slagsen. Sønderborg stillede med stærkt mandskab til kampen, men manglede dog en enkelt forsvarsspiller.

Første periode startede jævnt, og begge hold havde deres chancer. Vi spillede ellers godt, men lavede et par fejl afleveringer, hvor Gørding var hurtig til at vende spillet. Lige efter vi havde en kæmpe chance foran Gørding målet, kom de til en kontra, hvor bolden blev skudt i vores mål næste fra midt linjen. Næste mål var også Gørdings. Igen en fejl aflevering, og Gørding spiller kunne flot score fra en spids vinkel. Resten af perioden presser vi på, men kunne bare ikke score.

Anden periode var Sønderborgs. Vi kom godt fra starten, mens Gørding ventede mulighederne i kontra. Marcus startede scoring efter 4 minutter assisteret af Tinus, mens de to byttede roller 3 minutter efter. Et minut efter spillede Petteri bolden bagfra målet til Bjørn, som klaskede den bag chanceløs målmand. 8 minutter spillet, og Sønderborg kommet foran 3-2. Det så godt ud, og spillet flød fremad. Vi formåede dog ikke øge vores føring, og pludseligt stod der 3-3, da Gørding scorer efter noget klumpspil foran vores mål. Det var også pause resultat. Gørding fik dog deres første udvisning det sidste sekund i 2. periode, så vi måtte starte 3. periode med overtal.

Powerplay startede godt, og vi fik spillet bolden rundt og kunne teste keeperen med et par langskud. Efter et minut Petteri fandt Marcus foran målet, som skød os igen foran 4-3. To minutter efter stod vi igen lige, da Gørding scorer fra et frislag. Vi var hurtig til at svare og Tinus bringer os igen foran. 5-4 til Sønderborg og 16 minutter igen. De næste 1o minutter var fuldstændig Sønderborgs. Vi spiller bolden rundt, og skaffer mange chancer. Bolden bliver skudt til stolpe og overlægger, men i målet ville den ikke. Gørding havde ikke meget angrebsspil i den periode. 5 minutter igen, skete det desværre igen, at vi laver en kæmpe fejlaflevering og spiller Gørding angriberen alene mod Arnold. Det endte med et straffeslag til Gørding. De scorer sikkert fra straffe og kampen er 5-5. Hvilken nedtur! Vi formåede ikke tage os sammen de sidste minutter, og kunne ikke skabe noget nævneværdigt.

Slutresultat 5-5 var slet ikke tilfredsstillende for Vikings. Vi sad for kampen det meste af tiden. Gørding var presset ned i deres bane halvdel, men de gjorde det godt, hvad de er bedste til. Nemlig kontraspil og udnytte chancerne. Vi spillede ellers godt, men lavede alt for mange fejleafleveringer, også i situationer, hvor vi ikke var pressede. Det skal vi gøre bedre fremover!

Næste kamp på Søndag hjemme mod Esbjerg.