Sæsonen’s første sejr

dato

Nyheden er fra Sønderborg Floorball Club

Så kom det endeligt, sæsonen’s første sejr, Kønt var det ikke, men vigtige 3 point fik vi.

Vi startede første periode forsigtigt, så Esbjerg var en anelse spillestyrende. Efter 5 minutter skyder Søren noget overraskende næste fra midtlinjen og bolden flyver forbi målmanden. Kort efter skyder Marcus os 2-0 foran, men Esbjerg var ikke lang tid til at reducere. Og det var tendensen gennem hele kampen. Vi spillede ganske godt, men formåede ikke at lukke af i forsvar. Sidst i perioden scorer Marcus sit andet mål, så vi kan gå til pausen med to måls føring.

Anden periode startede godt for Vikings og efter 5 minutter er stillingen 5-1. I tiden 13.21 Skyder Oliver en løs bold ind, og vi fører 6-2. Alt så godt ud, men vi lukker Esbjerg med i kampen, ved at give dem for meget plads i forsvar. De reducerer allerede efter 38 sekunder, og yderligere et par minutter efter. Tinus bringer os foran med 3 mål igen, når der et halvt minut tilbage af perioden, men den her gang går der kun 16 sekunder, og Esbjerg reducerer igen. 7-5 til Vikings efter 2.periode.

3.periode var gentagelse af de første to perioder. Vi scorer først til 8-5, men efter halvanden minut står der 8-7, og der iden grad spænding i kampen med 16 minutter igen. Flere scoringer kom der ikke i kampen, så det lykkedes at hive de vigtige point til kontoen. Største dele af kampen var Sønderborgs dominans, og vi skaffede et hav af chancer. Vi scorer 8 mål, hvilket er udmærket, men det at Esbjerg får lov til at score 7 mål, er alt for meget. Til næste kamp mod Kolding skal vores forsvar stå meget bedre, hvis vi skal få point med hjem.

Målscorer: Søren Agerley 2+2, Tinus Byrgesen 2+1, Marcus Byrgesen 2+0, Mathias Stjernholm 0+2, Björn Wiklund 1+0, Oliver Wiile 1+0, Jacob Christensen 0+1

Udvisninger: Marcus Byrgesen 2min, Tinus Byrgesen 2min.

Kilde: Sønderborg Floorball Club