Sikker sejr i Gørding

dato

Nyheden er fra Sønderborg Floorball Club

9 mænd to af sted til Gørding idag. Det betød omrokering i vores opstilling, fordi vi manglede både en back og en angriber. Det betød også, at en enkelt spiller spillede nok 50 minutter af hele kampen.

Vi startede med at styre kampen. Vi kom til flere gode chancer, men Gørding keeper spillede godt i målet. Efter 6 minutter skød Tinus mod målet, men bolden blev rettet af Gørding spiller, og den røg forbi en chanceløs målmand. 2 minutter efter bragte Petteri Sønderborg foran 2-0. Den her gang stod Claus foran målmanden, så han intet kunne se. Stillingen holdte til periodens slut.

Vi gjorde små ændringer til vores opstilling i pausen. Vi var stadig mest boldbesiddende hold, mens Gørding kom til nogle kontra, og prøvede med lange bolde. Det lykkedes for dem, at reducere efter 9 minutter, og i kort tid fik de troen på, at de kunne udfordre os. Gørding ramte et par gange stolpen, og var de skud gået ind, kunne det have blevet en anden kamp. Men i tiden 16.08 skød Tinus et flot mål via overlæggeren. Kort tid efter var det Marcus’s tur, så vi kunne gå til pausen med 4-1 føring.

I 3.periode prøvede Gørding med lidt højere pres, og det gav os mere plads i angrebet. Det udnyttede Christian med to scoringer indenfor et halvt minut. 6-1 til vikingerne efter 8 minutter. Det holdt til kampens slut, selv om der var gode chancer til flere mål.

Målscorer: Marcus Byrgesen 1+2, Petteri Nevalainen1+2, Christian Kliefoth 2+0, Tinus Byrgesen 1+0, selv mål 1

Kilde: Sønderborg Floorball Club