Sikker sejr i Jelling

dato

Nyheden er fra Sønderborg Floorball Club

12 mænd stærke tog vi til en kulturrejse til Jelling. Indtil videre har vi vundet alle divisions kampe mod Tigers og det gjorde vi også den her gang.

Kampen startade perfekt for Vikings. Efter 6 minutter stod der allerede 3-0 for os. Alt lykkedes og vi fik scoret et par flotte kasser. Jelling var overraskende passive i 1.periode, og det gav os tilstrækkelig plads og chancer. Vi vandt perioden 6-0, og kampen var mere eller mindre afgjort.

Tempoet faldt i anden periode, så Jelling kunne komme bedre med i spillet. De var mere agressive i deres presspil og samtidig glemte vi vores pasningsspil hvilket resulterede i mange boldtab i forsvarszone. Det lykkedes for Jeling også at score efter vi tabte bolden i midten. Det var også den eneste scoring i perioden, så Jelling vandt den 1-0. Der skete en uheldig situation midt i perioden, hvor Jacob falder, og slå hovedet mod gulvet. Han måtte sidde ude resten af kampen med en mindre hjernerystelse.

I 3. periode skulle tempoet op igen. I begyndelse så det ikke godt ud, og Jelling scorede til 2-6 da en løs bold foran målet blev slået ind. Kort efter fik Jelling en udvisning, og vi måtte for anden gang prøve vores powerplay. Spillet kørte den her gang godt. Tinus fandt med en flot tværaflevering Flo, som skød os foran med 7-2. Midt i perioden øger Tinus føringen til 8-2, og Flo lukker kampen med hans 3. mål i tiden 19.39. Efter kampen var det mening at køre forbi Jellingstenen, og være lidt kulturelle også, men det blev ikke til noget.

Nu ser det for alvor godt ud for Vikings. Vi har fået gang i scoringer, og forsvaret har været god til at lukke af i de sidste 3 kampe. Vi er kun 3 point fra nr.1, så alt er i vores egne hænder. Vi skal bare vinde resten af kampene. Om vi gør det, må tiden vise!

Målscorer: Flo Dreschler 3+0, Tinus Byrgesen 1+2, Marcus Byrgesen 1+1, Jacob Christensen 1+1, Mathias Stjernholm 1+0, Petteri Nevalainen 1+0, Andreas Bendixen 1+0, Mikkel Wiile 0+1,

Næste kamp: lørdag d.3.1.15 ude mod Esbjerg

Kilde: Sønderborg Floorball Club