Ueffektive Vikings taber 3 point til Kolding

dato

Nyheden er fra Sønderborg Floorball Club

Sønderborg fik sendt 10 mand afsted til Kolding, og et par spillere var også småskadet, men det kunne man ikke se på banen. Sønderborg dominerede kampen igennem, men det var Kolding der tog sejren til sidst.

1.periode var klart Sønderborgs. Vi var mest boldbesiddende og skaffede en del chancer, mens Kolding prøvede med lange stikbolde bag vores forsvarslinje. Vi kom foran efter 14 minutter. Vi har et frislag i siden, hvor Jacob giver den videre til Andy, som scorer til 1-0. Kolding havde ikke mange skud i perioden, men uheldigvis formår de at udligne kun 20 sekunder før tid. Deres hurtig angriber får en friløber, efter vores skud blev blokeret.

Anden periode var mere lige, dog var Sønderborg stadig dominerende. Vi kom til skuddene, men enten ramte vi målmanden på brystet, eller ramt forbi målet. En enkelt gang kom vi til powerplay uden held. Perioden endte målløs, så alt var åben til 3.periode.

3. Periode fortsatte ligesom de første to. Sønderborg spiller bolden rundt og kommer til en del skud, mens Kolding prøver med lange bolde. Pludseligt kommer Kolding foran med et heldigt mål i tiden 4.49. De skyder en lang bold mod Arnold, og uheldigvis vælter Petteri over ham, så deres spiller kan frit løfte bolden i målet. Bagefter jagter vi udligning og rammer stolpen 3-4 gange, men Kolding var god til at rydde de løse bolde væk fra målet. Søren bringer balancen i kampen efter 11.21 med et flot skud. Vi kommer bagefter to gange til powerplay og får også et straffeslag, men kunne ikke udnytte chancerne. 2 minutter før tid kommer Kolding igen foran, efter de få gange de fik os presset ned til vores banehalvdel. Det lykkedes ikke at udligne, så Vikingerne måtte rejse hjem med 0 point i kontoen.

En rigtig lorte måde at tabe på. Vi var klart det bedste hold på banen, og målchancerne var nok 25 mod Koldings 5, men vi var bare for ueffektive i dag. Kolding var overraskende passive på banen, og prøvede næsten kun med lang bolde, men det var de gode til idag, desværre. Hvis man ser bort fra, at vi tabte kampen, så spillede vi en god kamp. Vi spillede godt rundt, var disiplinerede i forsvar, og kom til mange chancer. Vi skal nok komme til at vinde mange kampe i år.

Målscorer: Andreas Bendixen 1+0, Søren Agerley 1+0, Jacob Christensen 0+1.