285 kilo hash fundet skjult i tankvogn

Profilbillede
dato

En 56-årig mand varetægtsfængslet i fire uger sigtet for indsmugling af narkotika<br><br>​

En 56-årig polsk mand blev i går anholdt og sigtet for indsmugling af narkotika. Den 56-årige mand blev standset af den fælles Politi- & Toldgruppe ved grænseovergangen i Frøslev onsdag klokken 11.50 og udtaget til kontrol.

 

Toldstyrelsen undersøgte den spansk indregistrerede tankvogn med lastbilscanner og fandt uregelmæssigheder i lasten, hvorefter en nærmere undersøgelse afslørede 285 kilo hash skjult i tanken.

 

”De 285 kilo, som Toldstyrelsen har tilbageholdt på grænsen til Tyskland, bekræfter desværre den generelle stigning, vi ser i sager med narkotika og især hash. Sidste år tilbageholdt Toldstyrelsen ca. 1,9 tons hash, og derfor er det vigtigt, at vi fortsætter vores indsatser på området,” siger kontroldirektør Jeppe Kjærgaard.

 

Den 56-årige mand blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg i formiddag, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger. Den 56-årige kærede kendelsen.

     

    

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Syd- og Sønderjyllands Politi.
Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi