Er du fascineret af surdejens verden og ønsker at mestre kunsten at bage med surdej? Så er dette kursus noget for dig. Under kyndig vejledning af Trine Stenger Graversen vil deltagerne få mulighed for at lære både at lave og bage surdejsbrød. Som en ekstra bonus får du dej med hjem, så du kan fortsætte bagningen derhjemme.
En aften med smagfulde oplevelserKurset byder ikke kun på læring, men også på smagsoplevelser. I løbet af aftenen serveres der pølse og ost, som nydes med det nybagte brød. Et glas vin vil også blive serveret for at fuldende oplevelsen.
Medbring nødvendigt udstyrDeltagerne bedes medbringe en hævekurv med klæde, plastik-dejskaber, en 3 liter condibøtte med låg, en røremaskine (hvis muligt) samt et forklæde. Disse redskaber er essentielle for at få det bedste udbytte af kurset.
Praktiske detaljer og tilmeldingDer må påregnes en udgift på ca. 265 kr. til råvarer og let aftensmad, som afregnes direkte med underviseren under kurset.
Praktisk Information
Dato: Onsdag den 19. februar 2025
Tid: Kl. 17:00
Sted: Ulkebøl Skole, Kaplenivej 3, 6400 Sønderborg
Arrangør: FOF Sønderjylland
Målgruppe: Alle
Underviser: Trine Stenger Graversen
Hold: 1251222
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her