BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Har du lyst til at være med til få vores gæster til at smile, når du serverer en skøn madoplevelse for dem?
Vi er et hyggeligt sted med fantastiske muligheder. Vi har allerede mange dejlige morgenmadsgæster og vil nu også til at have fokus på events. Vi søger en passioneret kok, der kan tage ansvar for vores køkken, både i forhold til vores almindelige hotelgæster, men også kan løfte opgaven med events og selskaber. Vi har fokus på det bæredygtige, kolde og grønne køkken. De gode råvarer er allerede en stor del af vores hverdag, men vi vil være endnu dygtigere. Vi elsker at eksperimentere og overraske, så det altid er en oplevelse at besøge os her.
Hvad forventer vi af dig?
- Vi forventer, at du med din erfaring, ved at niveauet altid skal være højt, at maden skal se indbydende ud og være velsmagende.
- Vi ved, at du kan styre et køkken, har mod på at servere for gæsterne og få hele madoplevelsen til at spille.
- Lysten til at sige godmorgen til gæster og roen til at hjælpe dem godt på vej skal ligge i dit DNA.
- Det er vigtigt, at du er udadvendt og er god til at samarbejde med dine kollegaer.
- I nogle perioder er tempoet højt og derfor er det vigtigt, at du kan bevare overblikket og stadig have det gode humør.
- Vi forventer, at du sørger for, at køkkenet altid er i orden, har styr på alt omkring egenkontrol og kan lede køkkenet.
- Gode ideer og inputs til spændende madoplevelser
- Dansk, engelsk og gerne tysk i tale.
- Kørekort B
Vi tilbyder
At du bliver en del af en flad organisation, hvor hverdagene sjældent er ens, og hvor der er kort vej fra ide til handling. Der er fokus på samarbejde på tværs af de forskellige områder, som giver nogle spændende muligheder. Alt efter sæson og opgaver vil du have ekstra medarbejdere at trække på.
Der er rig mulighed for at sætte sit eget præg på tingene. I et tæt samarbejde med dine andre kollegaer og Susanne planlægger vi, hvad der skal ske til arrangementer og events.
Vi løfter i flok
Vi dækker bredt i forhold til vores størrelse, og derfor forventer vi at du hjælper til hvor der er behov for dette. Det er med til at give mere frihed til alle og samtidig lære dine kollegaer bedre at kende fra de forskellige områder.
Det praktiske:
37 timers fuldtidsstilling
Arbejdstider hverdag: 7-15
Aftenarbejde ved events/arrangementer ca. 2 gange i måneden.
Arbejdstider weekend: L: 7-14/S: 7-13
Fridag ved weekendarbejde
Weekend arbejde: hver 2.weekend i højsæson og hver 3. i lavsæson.
Vagttelefon ca. 2-3 gang om året
Løn efter kvalifikationer og selvfølgelig pension.
Kan du blot se dig selv i nogle af de overstående, så tøv ej og send en ansøgning afsted allerede i dag. Vi ser frem til at modtage den. Ansøgningsfrist 15. december 2023.
Spørgsmål?
Ved spørgsmål til stillingen bedes du kontakte Susanne 61 319 419 eller på mail susanne@ronhave.eu.
Tiltrædelse:
- februar 2024
Send ansøgning og CV (meget gerne referencer) til job@ronhave.eu. Skriv ”Erfaren kok” i emnefeltet. Hvis du påfører dine referencer, betragter vi det som et samtykke til, at vi må kontakte dem.
Jvf. GDPR bedes du være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til ovenstående mail. Oplys venligst kun de nødvendige personoplysninger, så vi kan kontakte dig ved spørgsmål eller tilbud om samtale.
Rønhave er en lille virksomhed med mange bolde i luften som gør, at vi har mulighed for at lave nogle spændende oplevelser for vores gæster. Vi har været i gang i 12 år med B[&]B, en livssilsbutik, gæstehus og i 2023 kom vores Green Glamping på. Derudover driver vi landbrug med plantedrift, skovbrug og almindelig udlejning til forskellige formål på nogle af de andre gårde.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Sønderborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Rønhave v/Susanne Korsholm Iversen, Nørremark, 6400 Sønderborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 12-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5944229