FAGLIG STÆRK ØKONOMIMEDARBEJDER

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredetAir Alsie ønsker at have branchens bedste økonomiafdeling, så vi til enhver tid kan yde den bedste og hurtigste service til virksomheden og vores kunder. Vi søger en ny medarbejder til økonomiafdelingen. Teamet der glæder sig til at tage godt imod dig, er pt. på 11 dygtige medarbejdere.


Stillingen
Stillingen omfatter den brede vifte af alle normalt forekommende opgaver i en økonomiafdeling. Dine opgaver bliver til at starte med hovedsagelig fakturering og fly-afregning. Du bliver ansvarlig for dit eget område med bl.a. opgaver i forbindelse med måneds- og årsregnskaber. Du bliver ansvarlig for udviklingen af dit område i samarbejde med resten af teamet.

Du tilbydes et spændende job i et internationalt og til tider hektisk miljø, hvor økonomiafdelingen løser opgaver både for virksomheden og dens kunder. Du får selv et alsidigt og udfordrende job, hvor dit input har afgørende betydning for økonomiafdelingens fremtidige udvikling. 

Vi tilbyder

 • Stillingen er en fuldtidsstilling med en løn svarende til dine kvalifikationer.
 • Der er firmabetalt pensionsordning, sundhedsforsikring samt mulighed for at indgå i en frokostordning i en dynamisk, fremtidsorienteret og international organisation.
 • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi fokuserer på hinandens styrker og skaber resultater på tværs af teams og individuelle samarbejder.
 • En uformel omgangstone og et godt sammenhold.
 • Tiltrædelse snarest.


Din baggrund

 • Du har en relevant økonomisk uddannelse med flere års praktisk erfaring fra bogholderiet eller som revisor.
 • Du er motiveret og entusiastisk med højt fagligt niveau
 • Du er fortrolig med Microsoft Office pakken – herunder rutineret bruger af Excel på højt niveau.
 • Du er fortrolig med Microsoft Business Central
 • IT falder dig generelt let, både at sætte dig ind i nye systemer og anvende dem efterfølgende
 • Du er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale.

Du er resultatorienteret og serviceminded. Det er vigtigt, at du arbejder struktureret og systematisk med et stærkt overblik og selvkontrol. Du ønsker at arbejde i en virksomhed, hvor du selv har indflydelse på dit arbejde. Du ønsker at deltage i processen om fortsat at udvikle økonomiafdelingen som en stærk partner i virksomheden.

Lyder det noget for dig?
Send venligst en motiveret ansøgning vedlagt CV, karakterudskrift og eventuelle anbefalinger til Air Alsie, senest den 22. oktober 2023.  Mærk ansøgningen ”Økonomimedarbejder - efterår 2023”. 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen
Du er velkommen til at kontakte Økonomidirektør Henning Tæstensen på tlf. +45 74429888 eller du kan læse mere på www.alsie.com.
 
Vi ser gerne stillingen besat hurtigst muligt, men venter selvfølgelig på den rette kandidat. Indkomne ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores hold.
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sønderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

AIR ALSIE A/S, Lufthavnsvej, 6400 Sønderborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5916503

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet