Bistro Grand-Mère inviterer til en eksklusiv nytårsaften, hvor deres dygtige kokke har sammensat en særlig menu med et fransk twist. Gæsterne kan se frem til en gastronomisk rejse gennem flere delikate retter og en nøje udvalgt vinmenu, der komplementerer smagsoplevelserne.
En udsøgt menuAftenen starter med lækre goûters som blinis med kaviar, tatar i crustade og østers med sauce mignonette. Til entré serveres torsk med sprødt brød og jomfruhummerbisque. Plat byder på kammusling med wasabi og sprød rug, mens plat principal præsenterer oksemørbrad med trøffelsauce og Pommes Anna.
Osteelskere kan glæde sig til et udvalg af franske oste under fromage, og som afslutning på måltidet byder dessert på chokolademarquise med appelsinsauce og brændt hvid chokolade.
Vinmenu der fuldender aftenenVinmenuen starter med Champagne Joseph Perrier Cuvée Royale Brut og fortsætter med 2023 Bourgogne Blanc til forret og mellemret. Hovedretten akkompagneres af 2022 Langhe Nebbiolo, og desserten rundes af med 2020 Muscat de Beaumes de Venise.
Praktisk information
Dato: Tirsdag 31. december 2024
Sted: Bistro Grand-Mère, Sønder Havnegade 20, 6400 Sønderborg
Entré: 1495 kr. pr. person (inkluderer vinmenu og billetgebyr)
Målgruppe: Alle
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her