Mette Juhl Petersen, uddannet folkeskolelærer med 21 års erfaring i undervisning i madkundskab, vil dele sin dybe passion for konservering og fermentering. Med en opvækst fyldt med hjemmelavede syltninger og bagværk fra bunden, har Mette en solid baggrund i at "gemme sommeren på glas".
En aften med teori og praksisKurset vil dykke ned i teorien bag konservering, med særlig fokus på mælkesyrefermentering, som har fået stigende opmærksomhed de seneste år. Deltagerne vil få mulighed for at prøve kræfter med fermentering i praksis og tage deres egne glas med fermenteret kål med hjem.
Alle kan deltageArrangementet er designet til at være tilgængeligt for alle, uanset tidligere erfaringer i køkkenet. Mette Juhl Petersen sørger for, at undervisningen foregår på et niveau, hvor alle kan være med og få glæde af processen.
Praktisk information:
Dato: Torsdag 30. januar 2025
Tid: Kl. 18:00
Sted: Bülow Skole, Palmose 14, Dybbøl, 6400 Sønderborg
Arrangør: FOF Sønderjylland
Målgruppe: Alle
Underviser: Mette Juhl Petersen
Hold: 1251201
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her