Oplev spændende arrangementer på Biblioteket Sønderborg

dato

Biblioteket Sønderborg byder på en række spændende arrangementer, der spænder fra introduktion til podcasts til en livetransmission med den prisvindende forfatter Margaret Atwood. Uanset om du er interesseret i litteratur, reparationer eller digitale tjenester, er der noget for enhver smag.

Kom i gang med podcasts

Mandag den 28. oktober 2024 kl. 11:00 kan voksne deltage i en introduktion til podcastens verden. Arrangementet vil forklare, hvad podcasts er, og hvordan man får adgang til dem via både bibliotekets og kommercielle tjenester. Medbring din smartphone eller tablet og lær, hvordan du kan udnytte "dit digitale bibliotek" til at læse e-bøger, se film og meget mere.

Repair Café: Giv dine ting nyt liv

Tirsdag den 29. oktober 2024 kl. 16:00 inviteres unge til Repair Café på Biblioteket Sønderborg. Her kan du få hjælp til at reparere defekte genstande som elektronik og tekstiler. Tag dine ting med, nyd en kop kaffe, og lær nye færdigheder fra de frivillige fixere. Det er en fantastisk mulighed for at møde ligesindede og gøre en forskel gennem genbrug.

Fokus på kvinders arbejdsliv

Samme dag, mandag den 28. oktober 2024 kl. 17:00, kan voksne deltage i en diskussion om kvinders arbejdsliv gennem tiden. Bibliotekar Sigurbjörg Elín Hólmarsdóttir og litteraturformidler Line Kveiborg vil præsentere både klassiske og moderne perspektiver på kvinders karrierevalg og anbefale relevante bøger.

Livestream med Margaret Atwood

Tirsdag den 29. oktober 2024 kl. 19:00 er der en unik mulighed for at opleve en livestream fra den Internationale Forfatterscene med den canadiske forfatter Margaret Atwood. Hun vil tale om sit omfattende forfatterskab, der inkluderer den berømte roman "Tjenerindens fortælling". Arrangementet foregår på engelsk og giver et indblik i Atwoods litterære univers.

Praktisk information

Datoer: Mandag 28. oktober og tirsdag 29. oktober 2024
Tidspunkter: Se de enkelte arrangementer for tidspunkter
Sted: Biblioteket Sønderborg, Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg
Entré: Gratis billetter (hvor angivet)
Kontakt: Claus Jacobsen for spørgsmål vedrørende Repair Café på clja@sonderborg.dk



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut