Har du lyst til at spise mere plantebaseret, men mangler inspiration og vejledning? Torsdag den 3. oktober 2024 tilbyder Mette Juhl Petersen to aftener med fokus på bælgfrugter og klassiske retter i nye klæder. Kom og få nye opskrifter, teoretisk viden og praktisk erfaring.
Vil du gerne spise mere plantebaseret, men har svært ved at komme i gang med at bruge råvarer, som du ikke er vant til at bruge i dit køkken? Eller savner du inspiration til at tage springet til, at grøntsager har hovedrollen på tallerkenen og ikke kun er tilbehør? Så tilbyder jeg to aftener med følgende indhold:
En aften med, og om, bælgfrugter
Den første aften vil fokusere på bælgfrugter. Du vil lære om de forskellige typer, deres ernæringsmæssige fordele, og hvordan de kan anvendes i forskellige retter. Vi vil både gennemgå teori og praksis, og der vil være rig mulighed for at smage på de retter, vi frembringer.
En aften med, og om, klassikere i nye klæder
Den anden aften vil vi tage klassiske retter og give dem en plantebaseret makeover. Opskrifterne er nye, så selv om du har været med på et tidligere hold, vil der være mulighed for at hente yderligere inspiration denne gang.
Teori, praksis og fællesspisning
Der vil både indgå teori og praksis samt være rig mulighed for at smage på de forskellige retter, som vi frembringer. Vi spiser sammen til sidst. Du får opskrifterne fra kurset med hjem - de er efterfølgende lige til at gå til hjemme i dit eget køkken. Det hele foregår i det lille, hyggelige køkken på Købmandsgården i Gl. Dybbøl (den tidligere Bülow-Skole).
Praktisk information
Dato: Torsdag den 3. oktober 2024
Tid: Kl. 18:00
Sted: Bülow Skole, Palmose 14, Dybbøl, 6400 Sønderborg
Entré: Der må forventes udgifter til råvarer på ca. 50 kr. pr. gang
Medbring: Forklæde, viskestykke, karklud, din yndlingskøkkenkniv samt et solidt skærebræt
Underviser: Mette Juhl Petersen
Hold: 1242205
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Plantebaseret madlavning i Dybbøl: To inspirerende aftener
Kilde: Kultunaut