Plantebaseret madlavning: Lær at give grøntsager hovedrollen

dato

FOF Sønderjylland inviterer til en inspirerende aften med fokus på plantebaseret madlavning. Torsdag den 13. marts 2025 kl. 18:00 kan du deltage i en workshop på Bülow Skole, Dybbøl, hvor du lærer at bruge bælgfrugter og forvandle klassiske retter til grøntsagsbaserede lækkerier.

Er du interesseret i at spise mere plantebaseret, men har svært ved at integrere nye råvarer i dit køkken? Eller mangler du inspiration til at lade grøntsager spille hovedrollen på din tallerken? Så er denne workshop noget for dig. FOF Sønderjylland tilbyder to aftener fyldt med spændende indhold og nye opskrifter, uanset om du er nybegynder eller har deltaget før.

Fokus på bælgfrugter og klassikere i nye klæder

Den første aften vil være dedikeret til bælgfrugter, mens den anden aften vil handle om at give klassiske retter et nyt plantebaseret twist. Du vil få mulighed for at lære både teori og praksis inden for plantebaseret madlavning og smage på de lækre retter, der bliver tilberedt.

Efter hver session vil deltagerne spise sammen og få opskrifterne med hjem, så de kan genskabe retterne i deres eget køkken. Der forventes udgifter til råvarer på cirka 50 kr. pr. gang.

Praktiske detaljer og tilmelding

Workshoppen finder sted i det hyggelige køkken på Købmandsgården i Gl. Dybbøl, den tidligere Bülow-Skole. Deltagerne bedes medbringe forklæde, viskestykke, karklud, yndlingskøkkenkniv og et solidt skærebræt.

Praktisk information:
Dato: Torsdag 13. marts 2025
Tid: Kl. 18:00
Sted: Bülow Skole, Palmose 14, Dybbøl, 6400 Sønderborg
Arrangør: FOF Sønderjylland
Målgruppe: Alle
Underviser: Mette Juhl Petersen
Hold: 1251205
Bemærk: Udgifter til råvarer ca. 50 kr. pr. gang



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut