Poseidon-Als tilbyder prøvedyk og holder intromøde til dykkercertifikat

(Foto: Privat)
dato

Dykkerklubben Poseidon-Als invitere interesseret til at komme til intromøde om dykning og få et prøvedyk i Nord-Als Idrætscenter Svømmehal.

Kom og hør om dine muligheder for at tage et dykkercertifikat torsdag d. 9. marts kl 18:45. Få svar på spørgsmål om dykning og de dykkerkurser vi tilbyder.

I løbet af aftenen vil der være en gennemgang af uddannelserne, krav til dem og vi fortæller hvad du har af muligheder, med de forskellige uddannelser vi tilbyder. Der vil blive vist og fortalt om både natur og vragdyk, ligesom du vil have mulighed for at se på diverse udstyr som vores dykkere har med ud på deres ture.

Efter introduktionsmødet, går vi i svømmehallen og klæder om. Her vil du få en kort introduktion til udstyret og funktioner, hvor efter du under kyndig vejledning vil få mulighed for at prøve at dykke i svømmehallen, skriver dykkerklubben.

Et prøvedyk vil hjælpe dig med at finde ud af om dykning er noget for dig og er en rigtig god måde at komme i gang med dykning på. Et prøvedyk giver dig lov til at opleve den ro, der findes under vandet med kun lyden af din vejrtrækning og en vægtløs tilværelse.

Ønsker du et prøvedyk i svømmehal, er det vigtigt du husker badetøj og håndklæde.

For kunne prøve flaskedykning, skal du være minimum 14 år.

Tilmelding er nødvendigt skal gøres på klubbens hjemmeside: https://www.poseidon-als.dk/provedyk-og-intro-aften-2023/

Åben snorkeltræning Hele marts måned
Er du endnu ikke fyldt 14 år eller vil du gerne lære at dykke uden så meget udstyr, så har tilbyder dykkerklubben både Snorkel og fridykker træning. I Hele marts måned, er der ”åben træning”, hvor du kan komme og prøve, om snorkel og fridykning er noget for dig. Snorkel og fridykning er for alle uanset alder. Om torsdagen træner fridykkerne fra 20-22 og om lørdagen træner snorkelholdene fra 10:30-12:00. Det eneste du skal have med, er badetøj og et håndklæde. Du kan låne maske, snorkel og finner af os.

Kilde: Casper Olsen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.