Pressekontakt vedrørende politiets indsats under etape 3

Profilbillede

Syd- og Sønderjyllands Politi leder den politimæssige indsats lørdag den 3. juli 2022 ved afviklingen af Tour de France etape 3 fra Vejle til målet i Sønderborg.

Arrangørerne har lagt op til en festlig, folkelig og fornøjelig begivenhed, men et så stort arrangement, der finder sted på offentlige veje. kræver politiets medvirken til at understøtte den folkefest, rigtig mange har set frem til i flere år.

Politiets indsats sker i samarbejde mellem de to politikreds; Syd- og Sønderjyllands Politi og Sydøstjyllands Politi. Det er besluttet, at det er målbyens politikreds – altså Syd- og Sønderjyllands Politi, der leder politiets indsats under etapen. 

Spørgsmål fra pressen vedrørende den politimæssige afvikling og indsats under etape 3 bedes derfor rettet til Syd og Sønderjyllands Politis pressetelefon 2052 6460.

Op til løbsstart:
Spørgsmål vedrørende politiets samlede indsats i forbindelse med Tour de France - herunder koordineringen og planlægningen - bedes rettet til Rigspolitiets Kommunikationsafdeling på pressetelefon 4174 0440

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydøstjyllands Politi.
Kilde: Sydøstjyllands Politi