Restaurant Flammen: Buffet Manager i Sønderborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du vores nye Buffet Manager?

Lav lækker mad og udvikl dig som leder. Er du klar til at iføre dig forklæde og stegegaffel, når du tilbereder alt lige fra den klassiske salat til kænguru?

Som Buffet Manager har du overblik over og ansvaret for forløbet i køkkenet på en given aften samt at sikre de højeste hygiejnestandarder. I tæt samarbejde med køkkenpersonalet sikrer du klargøring og tilberedning af både kød, varme retter og grønt til buffeten, så vi leverer topkvalitet på maden hele aftenen. Du behøver ikke være faglært kok eller have 10 års erfaring som leder, for vi lærer dig op i tilberedning af maden samt godt lederskab.

Velkommen til restaurant Flammen

Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter – og ikke mindst maver – med en simpel opskrift: en velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer.

Vi leder nu efter vores nye mellemleder. Hos os får du en kæmpe flok dejlige kolleger, som hver dag giver flere hundrede gæster et godt, solidt måltid mad.

Køkkenet og buffeten er din banehalvdel

Som buffet manager får du den hellige opgave at tilberede buffetens herlige retter, som får gæsternes munde til at løbe i vand. Det gør du, før vi åbner kl. 17. Når køkkenteamet møder ind, er det dig, der uddelegerer dagens opgaver. Men du er også ude på gulvet, hvor du taler med gæster og kolleger.

På en typisk vagt er det dig, der:

  • Klargør og tilbereder både kød, grønt og de varme retter til buffeten
  • Fastholder de højeste hygiejnestandarder
  • Bestiller og modtager varer
  • Samarbejder omkring driften af køkkenet generelt
  • Guider og leder dine medarbejdere i køkkenet, som møder ind i løbet af eftermiddagen
  • Koordinerer med vores Floor Manager, som har ansvaret for værterne i restauranten
  • Koordinerer og sparrer med restaurantens General Manager, som har det overordnede ansvar

Det skal være sjovt at gå på arbejde

På vores restauranter har vi gjort kål på myten om, at et køkken skal styres med en hård tone og i et stresset miljø. Vi har erstattet den hårde tone med et stærkt sammenhold og højt humør. Det mærker du tydeligt, når du kommer ind i vores restaurant.

Den madglade og kvalitetsbevidste type

  • Det er en fordel, at du har professionel erfaring med madlavning, og gerne med buffet
  • Du har gerne ledererfaring fra tidligere job, men vigtigst er et godt lederpotentiale, som vi kan bygge ovenpå - du forstår at sprede godt humør og motivere dine kolleger
  • Du er grundig, udadvendt og selvsikker
  • Du kan tale, læse og skrive dansk
  • Du er klar på varierende arbejdstider
  • Du kan fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:

  • 37 timer per uge i gennemsnit
  • Et godt, sundt og travlt arbejdsmiljø med overenskomst med 3F
  • Dygtige og læringsivrige medarbejdere
  • En udfordrende hverdag med et fast koncept
  • En række attraktive medarbejdergoder
  • Opstart snarest muligt

Vi inviterer løbende til samtale, så send os dit motiverede CV vedhæftet ansøgning, billede og relevante bilag allerede nu ved at trykke på ”Søg job” nederst på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig :)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sønderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Restaurant Flammen, Skovvangen 57, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://restaurant-flammen.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger/?hr=show-job/157753&linkref=125929&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5901782

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet