RESTAURANTCHEF - SØNDERBORG

Profilbillede
dato

The Burger Concept ApS

Østergade 4

DK - 6400 Sønderborg

www.theburgerconcept.com

VIRKSOMHEDEN

Fortællingen bag The Burger Concept er kort men autentisk, og den bygger på familiære værdier. Virksomheden blev grundlagt af Jakobsen-brødrene, som stadig driver konceptet, der er repræsenteret med 15 afdelinger rundt i Danmark.

STILLINGEN

Det er dit primære ansvar, at restauranten skaber vækst og resultater. Det gør du bl.a. ved at motivere dine medarbejdere og din souschef. Du sikrer derudover, at procedurer og arbejdsgange er optimale. Desuden skal dine daglige driftsopgaver passes, såsom vagtplanlægning, varebestilling og status.

Det vil være dit ansvar at rekruttere nye medarbejdere til restauranten og at samarbejde med distriktschefen om rekruttering af souschef. Restauranten skal leve op til The Burger Concepts standarder, og det er dig, som skal sikre, at restauranten overholder standarderne i forhold til fødevaresikkerhed, KPI’er og gæsteoplevelser.

OPGAVEN

Dit arbejde er primært på gulvet:

  • Du skaber en god kultur i restauranten.
  • Rekruttering, træning og udvikling af dit team.
  • Vagtplanlægning og overholdelse af lønbudget.
  • Status og bestilling af varer.
  • Sikre at fødevaresikkerhed og egenkontrol overholdes.

KANDIDATEN

Som en synlig og aktiv chef i restauranten trives du med mange bolde i luften. Du går forrest, er en del af driften, og du agerer som rollemodel og motivator for medarbejderne. Du har erfaring med at drive egen restaurant med resultater og udvikling af medarbejderne.

I restauranten er du god til at skabe overblik over dit hold og dets ressourcer, samt at planlægge og eksekvere. Du skal arbejde struktureret inden for rammen af konceptet med fokus på de gode resultater – både ift. rengøringsstandarder, KPI’er og udvikling af medarbejderne samt din souschef. Hertil hører, at din faglige stolthed er i højsædet, og arbejdsopgaver følges til dørs.

Dine kommunikationsevner er gode, og du kan samarbejde med andre chefer, samt dele viden og tage imod forslag til forbedringer, så vi kan udfordre hinanden og vokse sammen.

Du skal sørge for den gode gæsteoplevelse gennem tilfredse og engagerede medarbejdere, som bliver smittet af din opløftende personlighed og brede smil.

UDDANNELSE

Der er ingen uddannelsesmæssige krav. Dit engagement og dine ledelseskompetencer vægtes til gengæld højt.

BOPÆL

Du har bopæl indenfor 30 - 45 minutters transporttid fra Sønderborg.

DOMICIL

Østergade 4, 6400 Sønderborg.

SPROG

Dansk såvel skriftligt som mundtligt.

IT-KOMPETENCER

Microsoft Office pakken.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

Hos The Burger Concept får du en konkurrencedygtig løn i en ung og dynamisk virksomhed med et koncept, som er i rivende udvikling og med plads til din medindflydelse. I stillingen får du et tæt samarbejde med din distriktschef.

The Burger Concept udvikler sig løbende, og det skal du også have mulighed for. Der er derfor mulighed for videreuddannelse, samt faglig og personlig udvikling på vores TBC-Academy.

STARTTIDSPUNKTET

Gerne 1. april, men der ventes selvfølgelig på den rette person.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sønderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

TARGET Headhunting ApS, Forskerparken, 5230 Odense M

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-04-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5997717

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet