Skab fremtidens undervisning med os i indskolingen på Sønderskov-Skolen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På Sønderskov-Skolen, en folkeskole beliggende i smukke omgivelser i Sønderborg, søger vi en engageret lærer til en fast stilling fra den 1. august 2024.

Med omkring 650 elever og 80 ansatte ønsker vi at ansætte en linjefagsuddannet lærer til indskolingen, der kan undervise i dansk, musik og billedkunst samt kan varetage klasselærerfunktionen.

Vi er stolte af at være Sønderborg Kommunes førende skole i udviklingen af projektbaseret undervisning, kendt som LEAPS (Læring og Engagement gennem Autentiske Projekter med fokus på Science). Som en LEAPS-skole fokuserer vi på kompetencebaseret læring og dannelse, hvor autentiske projekter integrerer forskellige fagområder og styrker elevernes kreative, faglige og praktiske færdigheder. Vi vil gerne uddanne og danne vores elever, så de har motivation og færdigheder til at indgå i fremtidens samfund. 

Vi samarbejder tæt med lokale virksomheder for at sikre autentisk læring i vores projekter, og vi er også en UNESCO-skole, der aktivt arbejder med FN's 17 verdensmål.

Vi søger en lærer, der trives i et miljø med plads til at afprøve nye ideer og som kan arbejde godt i teamsamarbejde med kolleger. Du forstår, at elever lærer på forskellige måder, og du brænder for at skabe en positiv læringsoplevelse i samarbejde med elever, forældre og kolleger.

Vi tilbyder en fast stilling på en skole med et godt arbejdsmiljø, faglig sparring og muligheder for personlig udvikling. Vi vægter trivsel højt og stræber altid efter at skabe den bedst mulige skole gennem dialog.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst, og der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelse. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleleder Birgit Dyngby på mobilnummer 2790 8284 eller på skolens hjemmeside på soenderskov-skolen (aula.dk) 

Ansøgningsfristen er 29. april 2024 og ansættelsessamtaler afholdes i uge 18, 2024. Du skal sende din ansøgning via link i stillingsannoncen på www.sonderborgkommune.dk .  

 

"Sønderskov-Skolen er meget mere end blot en skole; det er et sted, hvor dannelse og uddannelse går hånd i hånd. Vi stræber efter at være en folkeskole, der ser hele mennesket, hvor vi prioriterer både det faglige, sociale og personlige aspekt. Vores tilgang er baseret på anerkendelse, hvor vi viser stor respekt for hinandens værdier, mangfoldighed og forskelligheder.

Vi tror på, at trivsel, glæde og engagement er nøglen til succes, og dette gælder både for vores elever og vores personale. Vi arbejder aktivt på at skabe et miljø, hvor alle kan trives og udvikle sig. Dette gælder ikke kun i klasseværelset, men også i vores SFO og Klub, hvor dannelse er i fokus."

 

 

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8d395394)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sønderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sønderborg Kommune - Sønderskov - Skolen, Grundtvigs Alle, 6400 Sønderborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029754

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet