Terapeut med interesse for det palliative område søges til et barselsvikariat.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du ergo- eller fysioterapeut med interesse for det palliative område, så har vi en sjælden mulighed for at kunne opfylde dette ønske, da vores dygtige terapeut i Sønderborg skal på barsel.

Vi søger:
Vi søger en terapeut, som kan bevare et professionelt overblik i en fagligt spændende og afvekslende hverdag, hvor du kommer helt tæt på dine patienter med det som hjælper dem allerbedst i deres sidste tid. Du bliver en del af et fællesskab med læger, sygeplejersker, psykologer og andre terapeuter, hvor du gennem tværfaglig sparring får mulighed for at arbejde både i fællesskabet og selvstændigt i det palliative område. Du vil i Ergo- og fysioterapien blive en del af et tæt kollegialt sammenhold, som værdsætter faglig sparring, humor og forskellighed, som vigtig drivkraft.

Din opgave:
Din primære opgave vil med afsæt i ICF være den terapeutiske vurdering og indsats fokuseret på aktiviteter og kroppens funktioner ud fra både patientens helbredstilstand, men også med afsæt i personens ressourcer og omgivelser. Særligt vil der være fokus på en lindrende tilgang, hvor du bidrager med dét, der skaber værdi, flow og tryghed i det palliative patientforløb.

Sygehus Sønderjylland gør sig klar til fremtiden, så du skal derfor bl.a. være indstillet på, at forberedelse og dokumentation sker hjemme og i samarbejde med patienten.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring og har kendskab til palliative forløb. Alternativt at du er indstillet på at ville dygtiggøre dig og være parat til at deltage i udviklingen af arbejdsgangene og den terapeutiske indsats på områderne.

Stillingen:
Stillingen løber fra den 1. juni eller snarest muligt og der vil være oplæring i området. Du vil skulle arbejde på hverdage og indgå i weekendvagter.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Der skal påregnes kørsel i egen bil.

Ansættelsen er med mulighed for deltid.

Stillingsbeskrivelse kan rekvireres ved henvendelse til Ergo- og fysioterapien på 7997 6163

Hør gerne mere hos overterapeut Anna Rønnow 7997 7158 eller chefterapeut René Bender Jørgensen 7997 6136.

Send din ansøgning med cv, så vi har den senest onsdag den 24. april 2024. Vi afholder ansættelsessamtaler mandag den 29. april 2024.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest og trækkes reference ved alle nyansættelser.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sønderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Sygehus Sønderjylland - Sønderborg, Sydvang, 6400 Sønderborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027879

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet