To rumænske mænd varetægtsfængslet i sag om tyveri fra byggepladser

Profilbillede

De to mænd nægter sig skyldige, men kærede ikke varetægtsfængslingen.

To rumænske mænd på 25 og 40 år blev lørdag ved et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for tyveri fra byggepladser.

 

De to mænd nægter sig skyldige, men kærede ikke varetægtsfængslingen.

 

De to mænd blev anholdt fredag aften af en patrulje fra Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

 

Anholdelsen skete på Sønderjyske Motorvej, hvor personerne var på vej ud af landet i en varebil med stilladsdele i varerummet.

 

Køretøjet blev taget ud til kontrol, hvor de to personer havde svært ved at redegøre troværdigt for, hvor stilladset stammede fra.

Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) er en specialenhed i Syd- og Sønderjyllands Politi, der er placeret i Padborg. UKA Vest bekæmper grænseoverskridende kriminalitet i grænseområdet, ligesom afdelingen analyserer, efterforsker og moniterer grænseoverskridende kriminalitet i grænseregionen - eksempelvis omrejsende kriminelle grupper og arbejder i den forbindelse tæt sammen med Landespolizei, Bundespolizei og Zoll i Tyskland. UKA Vest har endvidere ansvaret for den midlertidige grænsekontrol til Tyskland.

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Syd- og Sønderjyllands Politi.
Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi