Tre mænd dømt i sag om narko, vold og vidnetrusler

Profilbillede
dato

Tre mænd er i dag blevet dømt i en sag om narko, vold og vidnetrusler begået i december 2023

Retten i Sønderborg har i dag idømt tre mænd i alderen 17-27 år mellem tre måneder og 2 år og tre måneders fængsel i en sag, der både omhandler narko, vold og vidnetrusler.

 

I sagen blev to mænd og en kvinde kørt fra Augustenborg til Nordborg i en bil. De to mænd blev ved ankomsten til Luffes Plads i Nordborg udsat for slag og spark, ligesom de alle tre blev truet med yderligere vold, hvis de efterfølgende gik til politiet.

 

”Anklagemyndigheden mener, at sagen bunder i overdragelse af kokain, og der er tale om en meget grov sag om både vold og vidnetrusler, så jeg er meget tilfreds med, at alle tre tiltalte er blevet dømt,” siger sagens anklager Katrine Tranekjer.

 

En 17-årig mand fra Nordborg blev idømt tre måneders fængsel for vold. En 27-årig mand fra København blev idømt fire måneders fængsel for vold og vidnetrusler. En 25-årig mand fra Sønderborg blev idømt 2 år og tre måneders fængsel for overdragelse af 180 gram kokain, vold og vidnetrusler.

 

To af de tiltalte var derudover tiltalt for frihedsberøvelse, men blev begge frifundet for dette. De nægtede sig alle skyldige.

 

Den 27-årige modtog dommen, mens den 17-årige og 25-årige udbad sig betænkningstid. Den 25-årige er fortsat varetægtsfængslet.

 

 

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Syd- og Sønderjyllands Politi.
Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi