Ulkebøl Skole søger en engageret fysik- og naturfagslærer til fase 2 (6. – 9. klasse)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ulkebøl Skole søger pr. 01.08.24 en lærer, der kan undervise i fysik, geografi, biologi samt evt. andre fag. Stillingen er en fast fuldtidsstilling.  

Det er vigtigt for os, at du brænder for dit arbejde og kan trives i et spændende miljø. Du skal have en naturlig lyst til teamsamarbejde, men også kunne tage tydeligt lederskab i din undervisning og i teamet. 

Ulkebøl Skole er en skole med skønne udenomsarealer, hvor skolegårde i faserne er fyldt op med mange forskellige bevægelsesredskaber, forhindrings- og balancebaner samt 4 multibaner. Derudover har skolen velholdte bygninger, herunder nyrenoverede faglokaler. Der er Prowise Touchskærme i alle klasselokaler. Skolen arbejder målrettet mod at udvikle et læringsmiljø, der skaber hele mennesker – som rummer interesse for videnskab og bæredygtighed, kreativitet og innovation, international orientering, sundhed og livsglæde. 

Ulkebøl Skole har ca. 550 elever fordelt på 0.-9. årgang. Skolen er delt i 2 faser. Fase 1 består af 0. – 5. klasse og fase 2 af 6. – 9. klasse. Lærerarbejdet er organiseret i selvstyrende teams, der kontinuerligt videreudvikles. Skolen har en engageret personalegruppe med et godt sammenhold, der er nem at finde sig til rette i. Alle lærere har egen arbejdsplads på skolen.

Ønsker du flere oplysninger, eller vil du besøge skolen, kan du kontakte skoleleder Elin Lei Bergmann 2790 7162 eller souschef Bianca Jefsen 2285 2162

Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning, CV og relevante bilag.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og Lærernes Centralorganisation. Der indhentes straffe- og børneattest ved ansættelse.       

Ansøgningsfrist søndag d. 26. maj. Samtaler afholdes den 28. og 29. maj.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=dda09ae2)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sønderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sønderborg Kommune - Ulkebøl Skole, Rådhustorvet, 6400 Sønderborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049076

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet