26/10: Opdatering mht. træning

dato

Nyheden er fra Sønderborg Floorball Club

Retningslinjer for træning d. 28/10 - 22/11

 

Som klub ønsker vi fortsat at tilbyde sikre forhold og betingelser for alle medlemmer, og samtidig ønsker vi også fortsat, at holde gang i så mange floorball-aktiviteter som muligt. Samtidig skal gældende lovgivning overholdes.

 

Alle i klubben (spillere, trænere m.m.) kender de allerede eksisterende coronaregler. Det er fortsat vigtigt at alle overholder reglerne og anbefalingerne og bliver ved med at følge disse i forhold til forsamlingsantal, afstand, mundbind og afspritning.

 

Reglerne er som følger:

 

U7-U9, U11-U13 og U15-U17
Træningen fortsætter uændret. Der må være max. 50 inkl. træner(e) til stede i hallen. Vi beder forældre om at hente og aflevere uden for hallen så vidt muligt.


Forældre må gerne være til stede i hallen under træning så længe de sidder ned og holder afstand til hinanden og bærer mundbind.


Ungdomsturneringen (U11 til U18) vil fortsætte med at blive afviklet. Kampene vil fortsætte efter samme retningslinjer, som vi allerede kender i dag. Det vil også sige, at personer over 21 år, der er nødvendige for at kampene kan afvikles f.eks. trænere, dommere og dommerbord, er dispenseret for at kunne deltage i aktiviteten.

Derudover er der mulighed for at have siddende tilskuere til kampe, efter de retningslinjer som allerede gælder i dag.


Gældende fra 29/10: Der Indføres krav om mundbind på alle idrætsanlæg, så når du ankommer, opholder dig i og forlader hallen skal du have mundbind på - dog ikke under selve idrætsaktiviteten. Tager du som spiller en længere pause pga. skade eller andet under træningen skal du have mundbind på og sidde ned. Børn under 12 år er dispenseret for brug af mundbind.


Senior (mænd og kvinder) samt Old Boys

Turneringen er sat på pause, og kampene er udsat.


Træningen kan fortsætte, men da forsamlingsforbuddet er sat ned til 10 er det så mange, der må træne sammen inkl. træner.


Det er dog tilladt at opdele hallen, således, at eksempelvis flere træningsgrupper med max. 10 personer inkl. træner, kan træne samtidigt i samme hal. Kravene her er at der er tilstrækkelig afstand mellem grupperne, så de ikke udgør en samlet gruppe.


Der skal være mindst 2 meter mellem hver bane. Det er muligt at inddele store baner i mindre zoner ved at anvende en tydelig markering (kegler, toppe, terminalbånd, skillevægge eller anden tydelig markering), der klart afgrænser banen/zonen. Dette står trænerne for.


Den samme træner må ikke undervise i begge sektioner. Grupperne må ALDRIG blandes med hinanden, og skal gerne gå ind ad hver sin indgang hvis muligt (dette er dog ikke muligt, men hold afstand). Husk de generelle råd om forebyggelse af smitte.


Gældende fra 29/10: Der Indføres krav om mundbind på alle idrætsanlæg, så når du ankommer, opholder dig i og forlader hallen skal du have mundbind på - dog ikke under selve idrætsaktiviteten. Tager du som spiller en længere pause pga. skade eller andet under træningen skal du have mundbind på og sidde ned.


Med udgangspunkt i at forsamlingsforbuddet er sat ned til 10, SKAL man tilmelde sig træning via HOLDSPORT af hensyn til planlægning af træningen (opstilling af baner og/eller markering m.m.)


Det er endnu ikke alle spørgsmål vi har fået svar på, f.eks. om man må være 10 under 21 år og 5 over. Derfor vil disse retningslinjer løbende blive opdateret i takt med at vi får yderligere information fra myndigheder og vores hovedorganisationer. 


Mvh Bestyrelsen.

 

 

Kilde: Sønderborg Floorball Club