Første kamp, første sejr

dato

Nyheden er fra Sønderborg Floorball Club

Forud sæsonens første kamp, var der mange ukendte faktorer. Vikingerne havde fået mange afbud. der var 3 spiller, som spillede deres første turneringskamp, og hvad havde Vissenbjerg til at byde på. De havde kun 8 markspillere med sig til Sønderborg.

Kampen startede rodet, og begge hold havde mange fejlafleveringer, og vi løb fra den ene ende til den anden. Efter 5 minutter, begyndte hjemmeholdets pasnings spil køre bedre, og vi blev det spilstyrende hold. I tiden 7.21 fik Petteri bolden foren målet fra vores debutant, Harm-Jan, og bragte Vikingerne foran 1-0. Stillingen holdt til periodens slut, selv om vi havde flere gode muligheder til at score. Vissenbjerg nøjedes med at skyde lange bolde, men kom sjældent til noget farlig.

Anden periode startede skidt for Sønderborg, så Vissenbjerg kunne udligne til 1-1 efter knap 4 minutter. Derefter tog vi styringen igen og spillede rigtig flot floorball. Vi løb for hinanden, spillede bolden rundt og pasningerne ramte spillerne. på 5 minutter bragte Marcus os foran 3-1 med to flotte solotur efter 7 og 12 minutter. Et minut efter spillede vores finske duo, Petteri og J-P, godt sammen, og J-P kunne frit skyde bolden i nettet. Samme duo var på spil igen 4 minutter efter. Den her gang Petteri som afslutter. 5-1 til Vikings efter 2.periode.

Vi startede 3.periode i undertal, som blev klaret uden problemer. Vi spillede flot floorball til tider, men glemt af og til at floorball er holdsport, og prøvede for meget alene. Perioden eneste scoring kom i tiden 8.44, hvor J-P igen kom på tavlen. Vores debutanter (Ahmed, Harm-Jan, og Anders) spiller alle en fornuftig kamp, og resten af af den rutinerede hold giver en flot holdpræstation, så det blev en nydelig kamp.

Tak til Vissenbjerg og dommerne for en god kamp. Spillet var flydende og svinestreger udeblev.

Næste kamp på lørdag i Haderslev.

Målscore: Petteri Nevalainen 2+2, J-P Nurmi 2+1, Marcus Byrgesen 2+0, Harm-Jan Dorenbos 0+1

udvisninger: Marcus Byrgesen 2min.

Kilde: Sønderborg Floorball Club