Stensikker sejr over Vissenbjerg

dato

Nyheden er fra Sønderborg Floorball Club

Mandag aften skulle vikingerne tage afsted til Vissenbjerg, for at spille den udsatte kamp fra oktober. Turen var lang, men det blev alligevel en rigtig god tur.

Vissenbjerg startede med højt press fra første fløjte, men vi var gode til at spille bolden hurtigt rundt og op til vores angriber. Mathias startede scoring i 4.45, da han fik bolden til første stolpe bagfra målet. Vissenbjerg udligner lige efter lidt heldigt, men det var ikke nok til at stoppe vores gode spil. Trods det høje press var vi gode til at få angreb i gang, og kom gang på gang til gode chancer. Efter 15 minutter stod der 5-1(Tinus, Jacob, Marcus og Søren) på tavlen til Sønderborg , og Vissenbjerg var tvunget til at tage timeout. De besluttede at spille mere afventende lod os komme højere op på banen. Det hjalp også umiddelbart, da de scorer i tiden 18.32 til 5-2, hvilket også var resultat efter 1.periode.

2.periode var mere lige. Sønderborg holdt dog bolden mest, men havde svært ved at komme til ordenlige chancer. Vissenbjerg stillede sig på længere ned på banen, og vi var lidt for langsomme til at flytte bolden rundt. Vi vandt dog periode, da Marcus scorer i tiden 15.44 til 6-3.

3.periode var igen flot spil fra Sønderborg, selv om det var Vissenbjerg, der scorede først i tiden 4.02. Efter 5 minutter kommer kampens første udvisning til Vissenbjerg, og vi må prøve kræfter med vores powerplaykæde. Spillet kørte god, og vi kom til flere skud, og til sidst kunne Petteri skyde bolden ind assisteret af Marcus. Kort efter var Bjørn’s tur at score til 8-3. I tiden 19.45 lukker Marcus kampen.

9-3 til Vikings efter en flot spillet kamp. Bolden gjorde arbejdet i stor dele af kampen, vi fandt hinanden nok bedre end tidligere i sæsonen og vi har i den grad fundet vejen til netmaskene. 40 mål i de sidste 4 kampe!!

På søndag kommer rotterne på besøg til Sønderborg. Lad os fortsætte med det flotte spil, som vi har vist i de sidste kampe.

Målscorer: Marcus Byrgesen 3+1, Tinus Byrgesen 1+2, Petteri Nevalainen 1+2, Jacob Christensen 1+1, Mathias Stjernholm 1+0, Søren Agerley 1+0, Björn Wiklund 1+0

Udvisninger: Andreas Bendixen 2 min.

Kilde: Sønderborg Floorball Club