Storsejr over Esbjerg

dato

Nyheden er fra Sønderborg Floorball Club

Vikingerne tog til året’s første kamp til Esbjerg. Hajerne var kommet godt i gang med turnering efter et par nederlag i starten af sæsonen, så vi var foran en vanskelig opgave. Til kampen havde vi fået en “næsten” ny spiller, Christian, som spillede sin første floorballkamp i 10 år.

Esbjerg startede kampen bedst. Vi var for passive og forsigtige, så spillet blev presset ned til vores banehalvdel. Første scoring kom i tiden 3.38 til Esbjerg, men vi var hurtige til at svare og efter et minut stod der 1-1, hvor Søren scorer næsten fra midtlinjen. To minutter efter kommer vi foran af Marcus assisteret af Tobi. Efter scoringen tog vi styringen af kampen, og Esbjerg var tvunget til at spille lange bolde over vores forsvar. Det lykkedes også nogle gange for dem at komme til chancerne med det blev ikke til flere mål, så vi kunne gå til pausen foran 2-1.

Vikings startede 2.periode bedst. Vi fik flyttet bolden hurtigt og kom til mange gode chancer. Holdene skiftede til at score. Vi kom først på tavlen i tiden 20.48, og efter 5 minutter stod der 4-3 til Vikings. Derefter lukkede vi af i forsvar, så Esbjerg havde virkelig svært at komme til chancerne. Vores gode løbearbejde belønnede sig, så Hajerne blev mere og mere trætte, jo længere perioden gik. Efter Marcus og Tinus scorede i tiden 28.14, og 31.22 så det lovende ud for Vikings. Vi kunne styre kampen, og Esbjerg kom til skud mere sjældent. Der kom dog ingen mål i resten af perioden.

I 3.periode kørte vi sejren sikkert hjem. Jacob startede med at snubbe bolden fra Esbjerg forsvar og skød bolden i målet i tiden 42.56. 5 minutter efter kom Marcus igen på tavlen assisteret af Christian, som 4 minutter efter kunne score sit første mål, efter 10-11 års pause. Marcus scorede sit 4.mål til slutresultat 11-3. Målet blev assisteret af Tobi, som også spillede en super kamp, og fik 3 assister på kontoen.

Med sejren holder vi fast i toppen af puljen, og kan stadigvæk selv afgøre det hele.

Målscorer: Marcus Byrgesen 4+1, Tinus Byrgesen 2+1, Tobias Gottschlich 0+3, Jacob Christensen 1+1, Søren Agerley 1+1, Christian Kliefoth 1+1, Petteri Nevalainen 1+0, Andreas Bendixen 1+0, Ole Dam Søndergaard 0+1.