Vikings gav øretaver til topholdet

dato

Nyheden er fra Sønderborg Floorball Club

Så kom der endelig gang i scoringer hos Vikings. Sidste gang vi mødte Odense, havde vi kun 8 markspillere med, mens Odense havde 3 kæder. Den her gang var rollerne byttet, så det var Odense der manglede en spiller og nogle af deres profiler. Det kunne man også se på banen, hvor det var Vikings, der styrede kampens gang.

1.periode startede bølgende. Begge hold kom til nogle afslutninger uden at det blev farligt. Efter 4 minutter kom vi på tavlen af Jacob assisteret af Bjørn. I næste skift havde Odense flere gode muligheder til udligning, men Arnold i målet gjorde 3-4 vigtige redninger. Og så kom der i den grad gang i scoringer hos Vikings. Spillet kørte godt. Vi var gode til at spille bolden rundt og ventede på at komme til den bedste skudsektor, og for første gang i sæsonen ramte vi også målet. Det må også siges, at Odense’s målmand var noget usikker i målet. Målene væltede ind og efter 16 minutter stod der allerede 5-0 for Vikings. Målscorende var Tinus, Søren Marcus og Björn. Sidst i perioden fik Odense reduceret til 5-1 efter et frislag.

2. periode startede bedre for Odense. De var oftere på besøg foran vores mål og scorede også til 5-2 efter 5 minutter. Søren var dog hurtig til at øge føring igen efter to minutter. Midt i perioden kom vi for første gang til powerplay. Spillet kørte godt, og Marcus skød os 7-2 foran, lige da Odense blev fuldtallige. Odense reducerede til 7-3 fra et straffeslag, men vi slukkede håbet for dem 4 sekunder før tid igen efter et powerplay. 8-3 til Vikings efter 2 perioder.

3.periode var meget rodet med spillestop og udvisninger. Kampen var ikke hårdt spillet, men lidt tumult var der hele tiden. Efter 7 minutter har vi to mand i straffeboxen og Odense 1. De udnytter powerplayet og reducerer til 8-4, men vi svarer hurtigt og Andy skyder bolden i kassen 1 minut efter mens vi spiller 4 mod 4. Et minut efter scorer Odense igen til 9-5, men mere spændende blev det ikke, for vi scorer kampens sidste to mål. Først udnytter Flo igen vores powerplay og 3 minutter før tid scorer Marcus i undertallet til slutresultat 11-5.

Super kamp af Vikings. Endelig fik vi udnyttet chancerne, som vi ellers har haft nok af i de fleste kampe. Spillet kørte godt gennem hele kampen, og vi havde rimelig godt styr på forsvar. Det eneste negativ ting i kampen var, at Odense udnyttede deres frislag foran vores mål 3 gange. Der er stadig et styk vej tilbage op til toppen af puljen, men spiller vi som vi gjorde idag, kommer vi helt sikkert derhen!