Kilde: Erhvervsstyrelsen Torsdag d. 18. jun. 2020 - kl. 11:00

Seneste regnskab fra GSFB ApS og 4 andre lokale virksomheder

GSFB ApS i Sønderborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 1,3 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde GSFB ApS en bruttofortjeneste på 6,9 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,6 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Jessen Byg ApS i Sønderborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 325.090 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Jessen Byg ApS en bruttofortjeneste på 1,4 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,2 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BLACKANGUSDK APS i Sønderborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 140.345 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BLACKANGUSDK APS en bruttofortjeneste på 1,7 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,5 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SUSHI N MORE ApS i Sønderborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 189.202 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SUSHI N MORE ApS en bruttofortjeneste på 1,7 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,0 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


CHRISTEN AGERLEY SØNDERBORG A/S i Sønderborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 3,9 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde CHRISTEN AGERLEY SØNDERBORG A/S en bruttofortjeneste på 10,7 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 9,3 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Kenneth Andersen ka@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Lærke Kartvedt laerke@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Christoffer Hübertz ch@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk
Flere artikler